Son Heung-Mins åtta år långa väntan kan bli verklighet

Jude Bellingham debuterer med nye Adidas Predator-joggesko i Champions League

Jude Bellingham debuterte med de nye Adidas Predator-joggeskoene under Real Madrids Champions League-kamp mot Napoli i det som forventes å bli kolleksjonens debutfarge.

Den nye Adidas Predator-joggeskoene er den 21. generasjonen av den ikoniske serien og markerer 30-årsjubileet for kolleksjonen. Den har vært i salg i form av en hvit prototype de siste ukene som en forberedelse til den nye Predator-skoen, som vanligvis lanseres i januar. Men Bellinghams opptreden tyder på at Adidas kan ha planer om å lansere joggeskoene enda tidligere.

Bellingham har blitt Predators’ ansikt utad med sine imponerende prestasjoner etter overgangen til Real Madrid. Nylig vant han også Golden Boy-prisen under Ballon d’Or-utdelingen. På treningen denne uken hadde han på seg de nye Adidas Predator-skoene i de klassiske fargene svart, hvitt og rødt for første gang. Deretter scoret han igjen i Champions League-gruppespillkampen mot Napoli, der han ble avduket iført joggeskoene.

Et av høydepunktene i denne nye Adidas Predator joggeskoen er at den klassiske foldede tungen er tilbake. Dette er en av de mest populære funksjonene i serien, og den har dukket opp på klassiske joggesko som Predator Mania, Precision og PowerSwerve.

Bellinghams utseende vil utvilsomt øke forventningen til denne nye joggesko. Lanseringen av denne joggeskoen forventes å finne sted i løpet av de kommende ukene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Son Heung-Mins åtta år långa väntan kan bli verklighet